Wie is wie

Hendrik Elsinga 
Oprichter en eigenaar van Administratie- en Belastingadviesburo H. Elsinga is Hendrik Elsinga (1971). Een geboren Fries die vanaf 1994 ervaring opdeed bij gerenommeerde administratie- en belastingadvieskantoren verspreid over het hele land. In de lente van 2007 begon Hendrik Elsinga zijn eigen bedrijf in Duiven. Administratie- en Belastingadviesburo H. Elsinga maakte een vliegende start. De verwachting is dat het bedrijf de komende jaren in een behoorlijk tempo zal doorgroeien. Hendrik Elsinga is erkend Federatie Belastingadviseur en woonachtig in Duiven.  


Rudo van der Voort 
Sinds oktober 2008 is Rudo van der Voort werkzaam bij Administratie- en Belastingadviesburo H. Elsinga. Begin 2011 is Rudo geslaagd voor zijn fiscale opleiding en is hij nu erkend belastingconsulent. Rudo houdt zich voornamelijk bezig met de financiële administraties van zakelijke cliënten en de fiscale aangiften van zakelijke en particuliere cliënten. Daarnaast is Rudo in augustus 2011 door Hendrik Elsinga benoemd tot mededirecteur.  


Marscha Jeurissen 
Vanaf 1 februari 2012 is het team van Administratie- en Belastingadviesburo H. Elsinga uitgebreid met salarisadministrateur Marscha Jeurissen. Binnen het team houdt Marscha zich hoofdzakelijk bezig met de salarisadministraties, maar verricht ze ook diverse werkzaamheden op fiscaal en administratief gebied voor particulieren en zakelijke cliënten.

 

 

Contact