KEURMERKEN

REGISTER BELASTINGADVISEURS (RB):

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.500 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om Register Belastingingadviseur te worden en Permanente Educatie, cursussen en workshops om kwaliteit en kennis op peil te houden. De Register Belastingadviseur is een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap. 

Meer informatie: www.rb.nl 

REGISTER ESTATE PLANNERS (REP):

Het Register Estate Planners is het multidisciplinaire samenwerkingsverband van professionals die gespecialiseerd zijn in estate planning. Register Estate Planners zijn belastingadviseur, accountant, notaris, financieel planner, private banker of advocaat. Zij hebben een academische of hbo-opleiding genoten en vervolgens een beroepsopleiding gevolgd. Verreweg de meesten zijn onderworpen aan gedrags- en tuchtrecht. Het REP is opgericht in 2009 en telt inmiddels ruim 250 leden.

Een Register Estate Planner is een ervaren professional; in zijn praktijk draait het voornamelijk om de ondernemer en de vermogende particulier. Hij heeft bovendien een specialisatieopleiding in estate planning gevolgd. Hierdoor heeft hij zich bekwaamd in de juridische, fiscale en financiële aspecten van onder meer nalatenschapsplanning, huwelijk en scheiding en bedrijfsopvolging. Zodoende heeft hij voldoende kennis om al deze aspecten te overzien en zijn cliënt hierin te adviseren en te begeleiden.

Meer informatie: www.register-estate-planners.nl

CONTACT