Loonadministratie

Wij hebben een eigen interne speciale afdeling voor de loonadministratie, waar onze adviseur u desgewenst volledig kan bijpraten, informeren en adviseren over alle zaken die verband houden met uw personeel.

Dit kan variëren van het feitelijk verzorgen van de loonadministratie, het maken en verzenden van salarisstroken en het doen van aangifte loonheffing.

Ook kunnen wij u ontzorgen op het gebied van het bijhouden van een verzuimregistratie, het controleren van uw verzuimverzekering, het berekenen, controleren en in sommige gevallen zelfs het aanvragen van diverse subsidieregelingen.

Vanzelfsprekend stellen wij de arbeidscontracten voor uw personeelsleden op, maar kunnen wij u ook assisteren wanneer u voornemens bent het dienstverband te beëindigen. 

Om de kwaliteit en kennis over de loonadministratie en hieraan gerelateerde zaken te waarborgen heeft mevrouw Jeurissen na het volgen van een intensieve opleiding zich geregistreerd als Register Salarisadministrateur (RSa) bij de vakorganisatie NIRPA (Nederlands Instituut van Register Payroll Accounting).

 

Contact