STARTEN MET UW ONDERNEMING

Jong of oud het besluit om u te laten registreren als zelfstandig ondernemer is altijd een bijzonder moment. Hoewel de registratie op zich door de Kamer van Koophandel verzorgd wordt, kan het zinvol zijn om voor de inschrijving al fiscaal startersadvies in te winnen.

Onze adviseurs zijn experts en begeleiden jaarlijks vele startende ondernemers. In het traject voor de feitelijke inschrijving bij de Kamer van Koophandel gaan wij graag met u in gesprek om te kijken wat voor onderneming u gaat starten. Is het een hele nieuwe onderneming? Wat gaat u precies doen? Start u helemaal alleen of heeft u al gelijk personeel nodig?

Maar ook vragen met betrekking tot de rechtsvorm komen aan de orde en hierbij adviseren wij u graag. Wordt het een eenmanszaak, een vennootschap onder firma (V.O.F.), misschien wel een commanditaire vennootschap (C.V.) of toch een besloten vennootschap (B.V.).

Wij adviseren u graag over de verschillen, voor- en nadelen van de verschillende rechtsvormen en helpen u bij het opstellen van de juiste overeenkomsten en oprichtingsformaliteiten.

Het kan ook zijn dat u een bestaand bedrijf overneemt. Dit kan op verschillende manieren en is mede afhankelijk van de rechtsvorm van het bedrijf dat u overneemt en of de huidige eigenaar nog in de onderneming blijft meewerken of niet.

Als er een financiering aangevraagd moet worden beschikken wij over de juiste ervaring, kennis en contacten om deze aanvraag zo spoedig en soepel mogelijk te laten verlopen.

Bij een overname komen natuurlijk ook diverse formaliteiten kijken, ook bij deze formaliteiten, het onderhandelen en het controleren van de contracten zijn wij u graag van dienst.

CONTACT