ADMINISTRATIEVE DIENSTVERLENING

Als ondernemer, groot of klein, moet u een financiële administratie bijhouden. De manier waarop u deze administratie bijhoudt is onder andere afhankelijk van de omvang van uw onderneming en de activiteiten van de onderneming.

De financiële administratie is vaak de basis voor een begroting, jaarrekening en de belastingaangifte. Omdat de administratie voor zoveel onderdelen de basis vormt, is het van belang dat de administratie regelmatig gecontroleerd wordt door een professional zodat u zeker weet dat alles piekfijn in orde is. Wij hechten er veel waarde aan om de administratie met regelmaat de controleren. Wij zien hier een duidelijk adviesmoment. Door deze controles gedurende het boekjaar hebben en houden wij direct inzicht in uw administratie en kunnen wij u direct,. actueel en proactief informeren en adviseren over mogelijkheden en kansen voor u en uw onderneming. Maar ook bedreigingen en zwakke punten komen tijdens deze controles naar boven en kunnen aangepakt worden om uw onderneming sterker te maken.

Onze professionals staan klaar om u te assisteren bij het opzetten of reorganiseren van uw financiële administratie.

Moet ik de administratie zelf in boeken of laten inboeken? Dat is een vraag die wij vaak te horen krijgen. Het antwoord op deze vraag is nogal persoonlijk en afhankelijk van een aantal factoren. Bent u bereid om zelf tijd aan het verwerken van de administratie te besteden, wat is de omvang van de administratie, beschikt u over de nodige kennis om de administratie zelf te verwerken.

Heeft u de administratie zelf verwerkt dan kunt u er voor kiezen om uw werk door onze professionals te laten controleren.

Vaak komt het ook voor dat de ondernemer zich in meer of mindere mate niet bezig wil houden met de boekhouding en dit graag uit handen geeft aan ons. In dat geval gaan wij de administratie voor u verwerken en zorgen wij dat deze op basis van de wet- en regeling juist verwerkt wordt en een perfecte basis is voor een begroting, jaarrekening of de belastingaangifte.

Of u nu een startende ondernemer bent, of al een aantal jaren zelfstandig bent wij kijken graag met u op welke manier wij u het beste kunnen helpen bij het verzorgen van uw financiële administratie. Wij vinden het belangrijk dat de samenwerking tussen de ondernemer en de professional aansluit bij de wensen van de ondernemer, omdat deze wensen niet voor elke ondernemer gelijk zijn is maatwerk voor ons een vanzelfsprekendheid.

CONTACT