Economische maatregelen Coronavirus

Economische hulp voor ondernemers en zzp'ers die getroffen zijn door het coronavirus.

Nu het coronavirus Nederland in zijn greep houdt en de eerste gevolgen merkbaar zijn, beginnen ook ondernemers/zzp’ers de maatregelen te voelen. Sommige ondernemer hebben hun deuren moeten sluiten, andere hebben te maken met veel personeel dat ziek is en niet kan werken, weer andere hebben te maken met vertraagde levering van goederen/grondstoffen of last van een beperkte cashflow omdat dat facturen veel later betaald worden.

Om de ondernemers en zzp’ers in Nederland te helpen komt het kabinet met extra maatregelen om de negatieve economische gevolgen van het coronavirus op te vangen. Dat schrijven de ministers Hoekstra, Koolmees en Wiebes aan de Tweede Kamer. De maatregelen variëren van een mogelijke opschaling van de werktijdverkorting tot een verruiming van de Borgstelling MKB-kredieten en bijzonder uitstel van betaling voor de inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting en loonbelasting.

Klik hier voor meer infomatie over de diverse economische maatregelen en regelingen. Vanzelfsprekend staan onze adviseurs altijd klaar om samen met u te kijken welke maatregelen het beste bij u passen.

Naar het overzicht
 

Contact