AANGIFTE INKOMSTENBELASTING 2018

In de eerste maanden van het nieuwe jaar staat alles weer in het teken van de aangifte inkomstenbelasting. Bij veel mensen slaat de stress en paniek al toe bij alleen de gedachte aan jaaropgaven, aftrekposten, aanslagen en alle nieuwe regels omtrent de aangifte.
Gelukkig kunnen de medewerkers van Administratie- en Belastingadviesburo H. Elsinga een stuk van deze stress en paniek wegnemen.
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting voor particulieren en draaien onze hand niet om voor aftrekposten, jaaropgaven, box1 of box3. Wij verzorgen uw aangiften al vanaf € 50,-.
 
Wilt u gebruik maken van onze diensten en uw aangifte door een professional laten verzorgen, dan maken wij graag tijd voor u. Graag maken wij een persoonlijke afspraak met u, via onze contactpagina kunt u snel zien hoe u het beste contact kan maken. In februari en maart hanteren wij verruimde openingstijden, toch kan het voorkomen dat wij op het door u gewenste tijdstip geen ruimte meer hebben. Om terleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om tijdig een afspraak te maken.
Op onze downloadpagina kunt u de checklist al downloaden waarmee u precies kan zien welke jaaropgaven wij van u nodig hebben.
 
 
Naar het overzicht
 

Contact